Επιλογή ζωντανών συγκροτημάτων για αθλητικές εκδηλώσεις

Μπορεί να είναι δύσκολο να βρει μια μεγάλη μπάντα για μια αθλητική εκδήλωση. Για τους περισσότερους ανθρώπους, είναι η πρώτη φορά που προσλαμβάνουν ζωντανή μπάντα. Ως ένας από τους πιο έμπειρους αθλητές στην Ελλάδα, θα θέλαμε να προσφέρουμε μερικές συμβουλές και παρατηρήσεις. Αυτές είναι γενικές προτάσεις. Έτσι πάει!

Ψώνια για μια μεγάλη μπάντα δεν είναι σαν ψώνια για το φθηνότερο Tupperware δοχείο σε ένα μεγάλο κατάστημα κουτί. Σε αυτό το παράδειγμα, σίγουρα, το φθηνότερο προϊόν Tupperware που κάνει τη δουλειά είναι μια μεγάλη επιλογή.

Αλλά με κάτι τόσο μεταβλητό και άυλο όσο η ζωντανή ανθρώπινη καλλιτεχνική απόδοση, το φθηνότερο δεν είναι καλύτερο. Πραγματικά «παίρνεις αυτό που πληρώνεις», στον τομέα της ψυχαγωγίας. Και θέλετε τα πάντα που σχετίζονται με την εκδήλωσή σας-συμπεριλαμβανομένης της ζωντανής μουσικής – να αντανακλούν καλά πάνω σας, και να χρησιμεύσει ως πίστωση για την κρίση, το γούστο σας, κλπ.

Σκεφτείτε την τιμή του εισιτηρίου που πληρώνετε, για να πάει να δει ένα από τα αγαπημένα σας εθνικό τίτλο καλλιτέχνες εγγραφής σε συναυλία. Σύγκρινέ το με μια μπάντα που παίζει με 5 δολάρια χρέωση στο τοπικό μπαρ. Ποιο είναι το καλύτερο σόου;

Αν απλά κάνεις μπάρμπεκιου στην αυλή για ένα μάτσο φίλους, σίγουρα, ίσως είναι σωστό να βρεις ένα φτηνό συγκρότημα. Ή ίσως ένα που θα παίξει για μπύρα! Σε αυτή την περίπτωση, αν είναι λιγότερο από μεγάλη, δεν θα είναι ένα μεγάλο θέμα.

Αλλά αν ψάχνετε για μια ζωντανή μπάντα για μια αθλητική εκδήλωση, υπάρχουν πολλά ιππασία στην εκδήλωσή σας. Αυτό είναι όταν είναι έξυπνο να πληρώσει το επιπλέον για αποδεδειγμένη, επαγγελματική ψυχαγωγούς εκδήλωση που θα ενθουσιάσει τους επισκέπτες σας και να προβληματιστούν θετικά για εσάς.

Φανταστείτε, για μια στιγμή, αν η μπάντα που θα επιλέξετε διαπράττει ένα από αυτά τα κλασικά «Ζώνη Γκάφες 101”:

ζώνη Σφάλμα #1: μπορούν να παίξουν καλά, αλλά στέκονται εκεί σαν αγάλματα, κοιτάζοντας τα πόδια τους. Όχι καλά. Η αλήθεια είναι ότι οι μεγάλοι μουσικοί πρέπει να διασκεδάζουν! Σκέψου τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες. Έκαναν παράσταση! Έτσι, μερικά από τα πράγματα που προτείνουμε να αναζητήσετε περιλαμβάνουν:

Η μπάντα που σκέφτεσαι να χαμογελάσεις, φαίνεται να περνάει καλά; «Τσεκ», re: η μπάντα GAD.

«Προσεγγίζουν» το κοινό, τους προσεγγίζουν και ανεβάζουν το κοινό στα ύψη που δεν είχαν μέσα τους; Μια από τις πτυχές υπογραφή GAD είναι η πρώτη τους τραγουδίστρια. Απλά δεν επιτρέπει τα γεγονότα να είναι » duds.»Εργάζεται ακούραστα για να πάρει το κοινό πηγαίνει, μέχρι ο καθένας εμπλέκεται και να έχουν μια μεγάλη στιγμή!

Η μπάντα έχει ωραίες χορευτικές κινήσεις, ή στέκονται εκεί σαν αγάλματα; Σκεφτείτε.…ποιος είναι ο στόχος σας; Να χορεύουν όλοι! Φαίνεται ότι ο χορός είναι μεταδοτικός. Αν προσλάβετε μια μεγάλη ζωντανή μπάντα όπως GAD, οι επισκέπτες σας να δείτε πόσο διασκεδαστικό το συγκρότημα έχει, κινείται και αυλάκωση. Έτσι είμαστε σαν την Pied Piper, καλώντας τους επισκέπτες στην πίστα! Οι άνθρωποι δεν μπορούν να αντισταθούν στο είδος του σόου που δίνει ο RC!

ζώνη Σφάλμα #2: παίζουν εκτός μελωδίας, ή τραγουδούν εκτός μελωδίας. Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στους τραγουδιστές της παγκόσμιας τάξης, και τους ερασιτέχνες ή τους αρχάριους. Προσοχή στην πρόσληψη» bar band «ομάδες τύπου ή / και» χομπίστας » ομάδες των ανθρώπων που κάνουν τη μουσική ως παρυφή. Συχνά, τα αποτελέσματα δεν μπορεί να είναι μεγάλη. Ευχαριστώ για όλες τις φορές που έχετε δει και ακούσει τον Εθνικό Ύμνο τραγουδιέται σε αθλητικές εκδηλώσεις. Υπήρξαν κάποιες καλές παραστάσεις, και όχι και τόσο καλές, σωστά; Και η αλήθεια είναι, ότι συμβαίνει αντανακλά πάνω σου.

Ο τραγουδιστής του GAD απλά δεν είναι ποτέ εκτός μελωδίας. Είχε εξαιρετική μουσική εκπαίδευση. Κάνει συνεχώς πρόβες. Η μπάντα χρησιμοποιεί φαινομενικό εξοπλισμό και τελευταίας τεχνολογίας συστήματα παρακολούθησης ώστε να είναι σε θέση να ακούσουν κάθε χροιά από κάθε νότα που τραγουδούν. Όταν ξεκινάτε με εντυπωσιακή ποιότητα, και να προσθέσετε εξελιγμένα όργανα ελέγχου, το αποτέλεσμα είναι σαγόνι-ρίψη φωνητικά που καθηλώνουν και να θαμπώσει το κοινό σας. Μάντεψε ποιος είναι καλός. (Εσύ, για την επιλογή που έκανες!)

ζώνη Σφάλμα #3: δεν εξετάζουν προσεκτικά την γκαρνταρόμπα τους. Ας το παραδεχτούμε, αν έχετε ένα φανταχτερό γεγονός, δεν θέλουν το συγκρότημα να εμφανίζεσαι σαν να είχαν σηκωθεί από το κρεβάτι (και κοιμήθηκε με τα ρούχα τους)! Θέλετε μια μπάντα που ερευνά για τον κώδικα ντυσίματος σας, και ρωτά ποια από τις διάφορες επιλογές γκαρνταρόμπα της μπάντας που θα προτιμούσατε. (Το συγκρότημα που βλέπετε έχει φωτογραφίες από τις διάφορες επιλογές γκαρνταρόμπα τους; Ο ΓΚΑΝΤ ξέρει!

ζώνη Σφάλμα #4: υπερβολική διαλείμματα. Πληρώνεις μια μπάντα για να διασκεδάζει, όχι για διαλείμματα. Ο ΓΚΑΝΤ το καταλαβαίνει αυτό. Γι ‘ αυτό κάνουμε λιγότερα διαλείμματα από άλλες μπάντες. Τι είναι περισσότερο….για τα δύο σύντομα διαλείμματα που κάνουμε, δουλεύουμε με το πρόγραμμά σας, και το χρόνο μας, τα διαλείμματα, έτσι ώστε να συμπίπτουν με τις ομιλίες, παρουσιάσεις, τοστ, κ. λπ…….όταν μια μπάντα δεν μπορεί να παίζει έτσι κι αλλιώς!

ζώνη Σφάλμα #5: η μπάντα δεν κάνει επαγγελματικά καθήκοντα emcee. Μερικές μπάντες θεωρούν emceing να είναι ένας πόνος, ή μια απόσπαση της προσοχής από την τέχνη τους. Αλλά η αλήθεια είναι, στην εκδήλωσή σας έχετε ένα στάδιο, ένα εστιακό σημείο, και ένα μικρόφωνο/ηχοσύστημα. Εκεί είναι το συγκρότημα! Οπότε είναι απόλυτα λογικό να ζητήσεις από την μπάντα σου να αναλάβει καθήκοντα emcee. Η GAD εξετάζει την προετοιμασμένη, επαγγελματική εργασία emcee ως αναπόσπαστο μέρος της επαγγελματικής ψυχαγωγίας! Συνεργαζόμαστε εκτενώς μαζί σας, πριν από την εκδήλωση, για να εξακριβώσουμε ένα καλό χρονοδιάγραμμα, διατύπωση για ανακοινώσεις, σειρά ανακοινώσεων, προφορές, κλπ. Μαζί μας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για να πρέπει να προσλάβει ένα ξεχωριστό emcee. Σε καλύπτουμε!

Η εκδήλωσή σας θα είναι η πρώτη ή δεύτερη εκδήλωση της μπάντας; Ή ακόμα και 20η εκδήλωση; Ή η εκδήλωσή σας θα είναι η 1000η εκδήλωση της μπάντας, όπως στην περίπτωση του GAD; Από το 2005 παραδίδουμε αστρική ζωντανές μουσικές παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα. Όπως και με όλα, υπάρχει μια καμπύλη μάθησης για να είναι μια μεγάλη ζωντανή μπάντα. Πιάνεις κανένα συγκρότημα κάπου νωρίς σε αυτή την καμπύλη μάθησης; Ή προσλαμβάνεις μια μπάντα σαν τους GAD είναι στην κορυφή των χρόνων της ανάπτυξης, της τελειότητας, στο σημείο όπου κυριολεκτικά δεν υπάρχουν δυσλειτουργίες, θέματα ή αδύναμα σημεία;

Η μπάντα παίζει τόσο δυνατά που κανείς σε απόσταση ενός μιλίου από την εκδήλωση σου δεν μπορεί να μιλήσει; Αυτό δεν είναι καλό! Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε μια μπάντα να παίζει μία από τις συναυλίες τους σε ένα τεράστιο γήπεδο ποδοσφαίρου, και την ψυχαγωγία για το γεγονός, το οποίο ΔΕΝ είναι όλα σχετικά με το συγκρότημα. Στην τελευταία περίπτωση, η μπάντα πρέπει να κατανοήσει το ρόλο τους και να παίξει στο κατάλληλο επίπεδο – όχι πολύ ήσυχο, και όχι πολύ δυνατά. Μπορεί η μπάντα να λυγίσει για διαφορετικές καταστάσεις;

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα δεκάδες παράγοντες που premium, εξαιρετικά-επαγγελματική ζώνες παραδώσει, σε σύγκριση με τα φθηνότερα, «υπόγειο παζάρι» μπάντες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here